UPDATE. Tânăra a fost internată într-un centru maternal.

“La data de 24.03.2018 lucrătorii P.P.T.F. Câmpina s-au sesizat din oficiu despre faptul că în holul caselor de bilete al stației se afla o tânără cu un bebeluș în brațe, de mai multe ore. În urma discuției purtate cu acesta, lucrătorii au aflat că numita S.A.M s-a certat cu părinții și a plecat de la domiciliu, iar în urma legitimării, au constatat că și ea este minoră. S-a luat legătura cu Direcția de protecție a copilului Ploiești care a trimis o autospecială la Câmpina pentru internarea minorei cu copilul său la centrul maternal Vălenii de Munte.”, a declarat Mădălin Stroe, de la Poliția Transporturi Feroviare.

Știrea inițială:

Gara Câmpina a devenit acasă pentru o mamă cu copil mic, care a fost alungată de acasă. Un bărbat încearcă să găsească o soluţie pentru o tânără care a fost alungată de acasă de propriul tată, împreună cu copilul ei. Lipsiţi de ajutor, cei doi au ajuns în Gara Câmpina. Acesta a explicat totul într-o postare pe Facebook

„Este cumplit, o mămică dată afară din casă, împreună cu aceasta dulceaţă de copil, care nu are nici ghetuţe în picioruşe, stau afară, în spatele gării din Câmpina, pe o bordură rece şi udă, plină de zăpadă, astăzi, pe acest ger.
Am convins-o să intre în sala de aşteptare, la căldura, însă problema nu este rezolvată.
Se numește Stanciu Andreea Mirela şi este din Floreşti-Prahova. Tatăl care a gonit-o se numeste Stanciu Gabriel.
Unde sunt autorităţile şi Protecția Copilului?
Rog distribuiți, poate se va sesiza cineva.
Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a spus Nulla Poena Sine Lege într-o postare pe Facebook.

Sursa: www.republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here