fbpx
luni, mai 29, 2023

UPDATE: Percheziții la Complexul de Servicii Comunitare “Sfântul Andrei” Ploieşti într-un dosar privind rele tratamente aplicate minorului

Citește Și

- Advertisement -
Update 17:34:

Potrivit surselor noastre perchezițiile au avut loc la Complexul de Servicii Comunitare “Sfântul Andrei” Ploieşti, centru de plasament pentru copiii cu handicap.

Reamintim că în urmă cu câteva luni un scandal a izbucnit la Complexul de Servicii Comunitare “Sfântul Andrei” Ploieşti, atunci când în posesia presei au intrat discuțiile dintre două angajate ale centrului, discuții de unde rezultă faptul că angajatele de aici fură din mâncarea copiilor și, mai mult decât atât, folosesc bătaia ca să se impună.

- Advertisement -

Citește și Scandal la Centrul ”Sf. Andrei” din Ploiești. Angajatele, acuzate că bat copiii și fură din mâncare

Știre inițială:
Astăzi, marți 30 octombrie 2018, polițiștii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat patru percheziții, la un complex de servicii și la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului. 15 persoane au fost aduse pentru audieri.

La data de 30 octombrie 2018, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat patru percheziții în Ploiești, la un complex de servicii și la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorului.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului curent, persoanele în cauză, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi pus în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală sau morală a mai multor minori, prin măsuri sau tratamente de orice fel.

- Advertisement -

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități au participat și jandarmi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta