Un bărbat și o femeie – soț și soție – au fost aduși miercuri, la audieri, după percheziții efectuate de polițiștii ploieșteni, într-un dosar de furt.  

Bărbatul de 54 de ani este cercetat pentru furt de electrocasnice din societăți comerciale și furt de copmbustibil din rezervoarele unor mașini.

Soția sa, în vțsrtă de 50 de ani, a fost adusă și ea la audieri.

“Polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuințe au efectuat 5 percheziții domiciliare, în vederea documentării activității infracționale a unui bărbat, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Atât bărbatul în cauză, în vârstă de 54 de ani, cât și o femeie, în vârstă de 50 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna august a anului trecut și până în prezent, bărbatul ar fi comis mai multe fapte de furt, care au constat în furtul mai multor electrocasnice din societăți comerciale, cât și combustibil din rezervoarele unor autovehicule.

În urma celor 9 percheziții, au fost ridicate mai multe telefoane mobile cât și alte bunuri provenite din activitatea infracțională”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here