UPDATE.

Primarul Adrian Dobre și-a completat declarația:

“Am spus foarte clar ca informatiile aparute sunt false, deci ca sa intelegeti exact: nu am solicitat niciodata, nimanui, sprijin pentru campania electorala. Nu am intervenit pentru nicio sponsorizare nici la Rosal nici la alta societate, nici pentru mine nici pentru alții.”

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Ziarul Incomod a publicat miercuri, 10 iulie, mesaje în care luptătorul de kickboxing Amansio Paraschiv spune că a primit o sponsorizare de 10.000 de lei de la firma Rosal, cu ajutorul primarului Adrian Dobre. Potrivit unor surse din anturajul acestora, Dobre i-ar fi solicitat sportivului să-l sprijine în campania electorală în urma acestei sponsorizări.

Citește detalii și vezi mesajele aici!

Articolul a fost publicat miercuri seară, după ce atât primarului Adrian Dobre, cât și directorului Rosal Prahova, Cătălin Ioniță, le-au fost solicitare puncte de vedere. Doar primarul Adrian Dobre a răspuns solicitării, printr-un sms trimis joi după-amiază unui reporter al ziarului Incomod.

Interesant este că în mesajul trimis, Adrian Dobre nu neagă sponsorizarea acordată lui Amansio Paraschiv, ci spune doar că nu i-a cerut sprijin pentru campania electorală.

“Bună ziua, nu am solicitat niciodată, nimănui, sprijin în campania electorală. Informațiile apărute în spațiul public sunt false. Mulțumesc.”, ne-a transmis primarul Adrian Dobre în mesaj.

Reamintim că marți, 9 iulie, Amansio Paraschiv a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorul de caz, după ce a fost acuzat că a plătit o prostituată cu bani falși. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Amansio Paraschiv și-a recunoscut fapta. Citește aici mai multe detalii despre acest subiect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here