Update:

Judecătoria a dispus internarea provizorie la Spitalul Voila până se va decide cu privire la internarea bărbatului într-un centru de profil ca și măsură de siguranță.

Știre inițială:

Un bărbat de 56 de ani din Ploieşti s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce a aruncat pe geam cu tot ce i-a picat în mână. Incidentul a avut loc marți seară, 24 aprilie. Bărbatul a început prin a arunca gunoiul şi a finalizat cu mai multe scaune, care au distrus trei mașini care erau parcate lângă bloc.

Citește și UPDATE FOTO – Trei mașini grav avariate, după ce un bărbat a aruncat cu scaune de la etaj

Potrivit surselor noastre, bărbatul se numește Coman Sorin și este cadru didactic la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești, iar instituția știe despre problemele bărbatului. Aceleași surse spun că nu este prima oară când acesta se afișează cu un comportament violent.

În trecut ar fi fost internat provizoriu la Spitalul de Psihiatrie Voila după ce ar fi amenințat pe cineva. Poliția împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești au demarat procedurile de internare a acestuia într-un centru de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here