UPDATE. După publicarea articolului, Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a emis următorul punct de vedere:
“Personalul de specialitate al societății noastre derulează activități de curățenie, periodic, în incinta locurilor de joacă pentru copii, aflate în administrarea SGU Ploiești SRL. Sesizarea dvs. a fost adusă la cunoștința personalului din sectorul respectiv care a luat măsurile corespunzătoare igienizării zonei menționate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat însă, din păcate, încă mai există cetățeni certați cu bunul simț, care nu depun gunoiul în locurile special amenajate acestui scop, ci pe spațiile verzi sau în incinta locurilor de joacă din municipiu.”
ȘTIREA INIȚIALĂ. Un părinte revoltat ne-a trimis fotografii făcute în parcul de joacă de pe strada Arieșului, din cartierul Mihai Bravu. 

Așa cum se vede în fotografii, cineva a aruncat pe jos zeci de pliante și ambalaje, chiar pe locul pe care ar trebui să se joace copiii.

Ziiarul Incomod a semnalat în repetate rânduri situația dezastruoasă din Ploiești. Orașul este pur și simplu sufocat de gunoaie, iar vina aparține atât ploieștenilor, care aruncă mizeria în stradă (în cazul de față, într-un parc pentru copii), cât și operatorului de salubritate.

De asemenea, o vină pentru dezastrul ecologic de la Ploiești o poartă și autoritățile, care ar trebui să sancționeze drastic atât cetățenii care fac mizerie, cât și operatorul Rosal, care nu strânge gunoiul conform contractului, deși încasează sume uriașe de la Primăria Ploiești.

Alt exemplu, la doi pași de Centru, între strada Ștefan cel Mare și strada Democrației: urât, mizerabil, revoltător! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here