Update 00:50 :

Restricția de trafic a fost ridicată.

Pe Valea Prahovei se acționează în continuare pentru deszăpezire. Sunt prezente și echipaje de poliție care monitorizează trecerea celor care au fost opriți la Nistorești.

Update 23:10 :

Ultimele dispoziții: de la Nistorești spre Brașov, cât și din spre Brașov, nu se mai permite trecerea vehiculelor peste 7,5 t, indiferent de echipare

Utilajele acționează în continuu, dar ninge foarte tare.
Pe DN1A, zăpada este de maxim 3 cm pe carosabil, frământată.
Sunt echipaje de poliție în zona de sud care informează despre restricțiile impuse, cel puțin până se mai potolește ninsoarea.

Știre inițială:

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, pe DN1 ninge abundent. Câteva mașini de mare tonaj au fost blocate în trafic.

Ninge atât pe DN 1 (de la Posada) , cât și pe DN 1A (de la Valea Popii). Au fost câteva situații cu mașini de tonaj care rămăseseră imobilizate în pantă (pe Posada și mai sus de Măneciu).

Polițiștii patrulează în zonă și în fiecare dintre situațiile constatate au solicitat SDN să intervină, astfel că problemele s-au rezolvat repede. S-a acționat cu material antiderapant, dar, din cauza faptului că traficul a fost relativ redus, s-a mai depus zăpadă peste carosabil.

Pe DN1 în zona montană se acționează cu 4 echipaje de deszăpezire, iar poliția rutieră a mai solicitat SDN sa dizolve alte două utilaje din sudul județului, unde nu ninge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here