UPDATE. Bărbatul care se afla în stop cardio-respirator a decedat. Potrivit Poliției Prahova, concluziile preliminare ale medicului legist relevă faptul că acesta a suferit un stop cardio-respirator sau un atac vascular cerebral. Nu are alte traumatisme și nu se confirmă lovirea acestuia.

UPDATE. Bărbatul a fost resuscitat și transportat la spital. Șase persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

UPDATE. Se pare că a fost vorba de un conflict spontan izbucnit între două familii de rromi. Poliția a intervenit la fața locului și a tras focuri de armă în plan vertical pentru dezamorsarea situației.

Se pare că nu există certitudinea că persoana aflată în stop cardio-respirator a fost lovită cu un topor în cap, așa cum s-a vehiculat inițial.

UPDATE. Bărbatul care ar fi fost lovit cu toporul în cap, în vârstă de 67 de ani, este în continuare în stop cardio-respirator și i se efectuează manevre de resuscitare. Alți doi bărbați au fost răniți la spital în urma conflictului. Un bărbat de 39 de ani, preluat de SMURD, are suspiciune de fractură la unul din membrele superioare. Un alt bărbat de 20 de ani, preluat de către Ambulanță, a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Știrea inițială:

Un bărbat se pare că a fost lovit cu un topor în cap! Potrivit ISU Prahova, pompierii au fost chemați să intervină în comuna Dumbrăvești, Plopeni Sat. La locul intervenției s-au deplasat o ambulanță SMURD și una de terapie intensivă mobilă.

Bărbatul care ar fi fost lovit cu toporul în cap este în stop cardio-respirator, iar pompierii efectuează manevre de resuscitare. Totodată, se pare că mai este o persoană care a fost rănită în urma conflictului.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here