Un afacerist controversat din Prahova, cercetat pentru evaziune fiscală, spălare de bani, şantaj şi ultraj şi care şi-a petrecut luni bune din viaţă în arest, a avut o reacţie violentă în urma publicării unor articole în presa locală despre activitatea sa.

UPDATE:

Pe surse se pare că redactorii Republika News îi vor face o plângere penală lui Vlad Constantin, zis Șomerul, pentru amenințare și intimidare.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Şomerul, aşa cum este cunoscut de apropiaţi, Vlad Constantin pe numele real, este vizat de mai multe dosare penale şi încearcă acum să discrediteze procurorii care s-au ocupat de cercetarea dosarelor sale. Omul nu este străin, se pare, nici de ameninţări violente, anchetatorii arătând în materialele de urmărire penală că, pentru a face rost de contracte pentru firma sa, acesta ar fi intimidat reprezentanţii unor societăţi concurente. În aceeaşi notă violentă se încadrează şi o mărturisire făcută într-o discuţie cu fostul şef al Poliţiei Local Ploieşti, Cristinel Toader, el însuşi cercetat penal, în care Şomerul spune că şi-l doreşte mort pe procurorul care l-a anchetat.

Şi tot în aceeaşi notă se încadrează şi un comentariu lăsat pe reţelele de socializare, la un articol din presă cu privire la dosarele sale, comentariu în care, cu o gramatică precară şi un ton violent, individul se arată profund nemulţumit de eticheta de “penal”, primită, cum e lesne de înţeles, din cauza dosarelor grele deschise pe numele său şi a infracţiunilor grave de care este acuzat. “Sa moara mata ca sunt penal? Sa moara mata ca ăla e magistrat? Stii ce înseamnă Amenințare? Eu cred ca ăla nu mai e de mult magistrat. Sa-mi spui si mie de ce sunt penal. Daca ai asculta ce a spus «magistratul» in înregistrarea audio, ai înțelege cine e penalul, probabil ca ai atâta cultura juridică si același caracter ca al «magistratului» ESTI LA FEL DE PROST CA PĂTRARU”, a reacţionat Vlad Constantin, acelaşi individ care, pe lângă calitatea de învinuit sau suspect penal, este şi denunţător într-un alt dosar celebru din Prahova.

Puteţi citi mai multe informaţii despre acest interlop în articolul de AICI, publicat ieri de “Telegrama” în cadrul unui serial despre indivizii cercetaţi penal din Prahova care fac presiuni pentru discreditarea sau intimidarea unor magistraţi care îi cercetează sau a unor jurnalişti care au făcut dezvăluiri despre afacerile şi cercurile lor de interese.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here