UPDATE: Contactat de reporterii noștri, viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Ganea, a declarat că va merge personal să verifice cele sesizate și va lua măsuri cu privire la această situație.

Un cititor al ziarului Incomod ne-a sesizat în repetate rânduri cu privire la gunoaiele pe care le găsește în fiecare seară și dimineață în fața blocului și la colțul străzii. Cetățeanul susține că vecinii săi preferă să lase sacii de gunoaie la colțul străzii, în loc să îi ducă la ghena de gunoi, cum este normal. Mai mult decât atât, ploieșteanul se plânge că nu își poate parca mașina din cauza acestor gunoaie. Este vorba despre strada Arhip Nicolae din vestul Ploieștiului, în zona blocului 53.

”M-am săturat de vecinii care își lasă gunoaiele în fața blocului, la colțul străzii sau unde nimeresc. Nu este normal așa ceva și cineva trebuie să facă ceva în această privință. De multe ori nu am unde să îmi parchez mașina pentru că sacii cu gunoaie ocupă locurile de parcare. Lucrul acesta se întâmplă în fiecare zi, iar gunoaiele zac în stradă și câteva zile bune.”, a fost mesajul cititorului.

Redacția noastră a solicitat un punct de vedere autorităților locale cu privire la această situație, ținând cont de faptul că nu este prima dată când cititorul ne sesizează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here