UPDATE. Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a revenit cu noi precizări, declarând că nu este vorba de o manifestație, ci de o ședință mai mare.

“Este o ședință cu consilierii și primarii din tot județul. Din păcate n-au intrat toți, îi vom băga pe rând în partid. Nu plecăm nicăieri, nu manifestăm, ne-am adunat la o ședință de partid. Sunt 441 de consilieri, plus 45 de primari. Noi vrem să trăim într-o lume normală, în pace și armonie, nu ne dorim vrajbă și ură”, a declarat Bogdan Toader pentru ziarul Incomod.

În fața sediului PSD Prahova s-au strâns sute de persoane, iar numărul este în continuă creștere, oamenii fiind aduși cu autocare. Printre cei prezenți se află și Bogdan Toader, președintele organizației județene a partidului, care a explicat că este vorba de o manifestație mai mare, pașnică, prin care vor să demonstreze că nu se simt afectați de protestele care au avut loc în fiecare seară în Ploiești, inclusiv în fața sediului partidului. Toader a mai spus că ușile partidului sunt deschide, tot ca un simbol al deschiderii pe care o au față de manifestanții din Ploiești. Simpatizanții PSD nu au pancarte sau vuvuzele, ci doar steaguri ale României. Întrebat și despre autocarele care aduc oameni, liderul PSD Prahova a explicat că sunt simpatizanți veniți din mai multe localități ale județului.

Vezi mai jos imagini din fața sediului PSD Prahova:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here