ambulanta 81023600 70257200 36013000
Foto cu caracter ilustrativ

UPDATE. Taximetristul care a fost agresat a depus plângere în acest sens. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Persoanele care au fost implicate efectiv în conflict au fost identificate.

 

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Un accident de circulație s-a produs miercuri după-amiază în Ploiești, la intersecția străzilor Negru Vodă și Dimitrie Bolintineanu. Șoferul unei mașini care circula pe strada Negru Vodă nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula pe strada D. Bolintineanu, acroșându-l. În urma impactului, una din mașini a ricoșat pe trotuar, rănind astfel un bărbat de 43 de ani.

Incidentul nu s-a terminat aici. La fața locului au sosit rudele părților implicate, unele dintre ele cu un taxi și s-au luat la ceartă. Taximetristul a sărit în apărarea celor pe care i-a transportat și a intervenit între cele două grupuri încercând să le despartă, dar a fost agresat. Incidentul a avut loc înaintea venirii echipajului de poliție la fața locului, ulterior oamenii legii identificând persoanele implicate.

Taximetristul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru îngrijiri medicale, unde au mers și polițiștii să discute cu partea vătămată și să îi pună în vedere că are dreptul să depună plângere, lucru care nu s-a întâmplat până în momentul de față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here