UPDATE: Tinerii care s-au dezbrăcat ieri și în intersecția străzilor Ghe,. Gr. Cantacuzino și Șoseaua Vestului au fost amendați și de Poliția Locală.   

“În cursul zilei de joi, 10.01.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce efectua activități specifice de patrulare, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a observat la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino două autovehicule care blocau intersecția. Șoferii acestora au coborât din mașini îmbrăcați numai cu lenjeria intimă, stârnind indignarea persoanelor aflate în zonă.

Polițiștii locali au procedat la identificarea bărbaților, în persoana numiților P.A., de 22 ani și D.C. de 29 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Ploiești. În cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 2, pct. 1 din Legea nr. 61/1991 (republicată), privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale..

Știrea inițială:
Gluma proastă făcută de doi tineri, joi, în sensul giratoriu de la Caraiman, din Ploiești, se lasă cu amenzi. 

Tinerii și-au oprit mașinile în intersecție și s-au dezbrăcat aproape de tot, declarându-și dragoste unul celuilalt, spre stupefacția celorlalți participanți la trafic și a trecătorilor.

S-a dovedit a fi o glumă proastă, pentru care tinerii vor plăti amenzi.

Potrivit IPJ Prahova, ambii au fost identificați încă din ziua în care au făcut spectacol în Ploiești.

Unul dintre ei a fost depistat la domiciliu și sancționat contravențional.

Celălalt a fost citat procedural pentru a se prezenta la secția de Poliție în cursul zilei de astăzi (vineri, 11 ianuarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here