UPDATE. Din cauza unor probleme birocratice, Spitalul Voila a respins internarea bolnavului. La ora actuală, polițiștii s-au dus cu bărbatul înapoi la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, în speranța că va fi internat pentru câteva zile, până când problemele birocratice vor fi rezolvate și bărbatul va putea fi primit la Spitalul Voila.

Bărbatul a apucat să vandalizeze patru mașini pe strada Lupeni: a avariat o oglindă a unui autovehicul, a rupt ștergătoarele de la altul și alte două mașini au caroseria avariată. Deși trecătorii au sunat la 112, la momentul apelului bărbatul era imobilizat de un polițist de la Secția nr. 4, ajutat de un alt trecător. Polițistul se întorcea de la Parchet la secție, când a văzut incidentul și a intervenit, alături de ploieșteanul care de asemenea a sărit în ajutorul femeii.

 

Scene de groază pe strada Lupeni din Ploiești, vineri după-amiază! Un bărbat cunoscut cu probleme psihice, înarmat cu un cuțit, lovea mașinile de pe drum. La un moment dat, bărbatul chiar a vrut să-i dea unei femei în vârstă cu cuțitul în cap. Norocul a fost că alți trecători de pe stradă au reacționat rapid și l-au imobilizat pe bărbat. Trecătorii au chemat polițiștii la fața locului, care l-au reținut pe bărbat, acesta aflându-se la ora actuală la secția de Poliție.

Aceeași persoană a mai creat săptămâna aceasta probleme, miercuri, când a smuls ștergătoarele mai multor mașini de pe strada Constantin Stere din Ploiești, unul din autovehicule aparținându-i lui Mircea Chirițescu, candidatul PSRO pentru Primăria Ploiești.

Miercuri seară bărbatul a fost internat pe secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, de pe strada Buna Vestire, dar astăzi când a fost externat a devenit din nou violent.

Cel mai probabil de data aceasta va fi internat la spitalul Voila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here