fbpx
duminică, mai 28, 2023

UPDATE VIDEO: 15 contravenții în 6 minute. Un tânăr șofer s-a ales cu o amendă record

Citește Și

- Advertisement -
Un tânăr șofer de 21 de ani a stabilit un adevărat record în ceea ce privește legislația rutieră. În doar șase minute, urmărit de un echipaj de poliție, acesta a comis 15 contravenții. 

„Cum ajungi să ai suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru 420 de zile?

Exemplul de „AȘA NU” al unui tânăr, de 21 de ani, garantează asta!
02:34 – Colegii noștri din Târgu-Mureș au pornit în urmărirea respectivului, care a acumulat 15 contravenții, în aproximativ 6 minute de „cursă”, în miez de noapte!
Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, nepurtarea centurii de siguranță, neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștiilor, circulația pe sensul opus de deplasare, nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers, nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele sunt doar o parte dintre cele care l-au „ajutat” să nu mai urce la volan pentru o bună perioadă de timp.
Mulțumită noilor modificări legislative, ????̆ ???? ??̆??̂??̦??? ????̆ ??? ??? ????? ??????????̦?? ???? ????? ?̦? ??????????? ????????̆??? ????????? ?? ? ???????, ?????????? ???? ??????̦? ??????-??????, ???????? ?? ?????????? ?? ??????????̆ ???? ?̂???????? ??????????? ?????̆???? ?????? ??????? ?????̆.
Pe lângă faptul că acum este pieton pentru 420 de zile, a primit amenzi cu o valoare totală de 11.890 de lei și a fost retras certificatul de înmatriculare.
Tu alegi cum să îți începi dimineața!”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Române.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta