Un tânăr șofer de 21 de ani a stabilit un adevărat record în ceea ce privește legislația rutieră. În doar șase minute, urmărit de un echipaj de poliție, acesta a comis 15 contravenții. 

“Cum ajungi să ai suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru 420 de zile?

Exemplul de „AȘA NU” al unui tânăr, de 21 de ani, garantează asta!
02:34 – Colegii noștri din Târgu-Mureș au pornit în urmărirea respectivului, care a acumulat 15 contravenții, în aproximativ 6 minute de „cursă”, în miez de noapte!
Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, nepurtarea centurii de siguranță, neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștiilor, circulația pe sensul opus de deplasare, nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers, nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele sunt doar o parte dintre cele care l-au „ajutat” să nu mai urce la volan pentru o bună perioadă de timp.
Mulțumită noilor modificări legislative, 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐬𝐚̆𝐯𝐚̂𝐫𝐬̦𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐬𝐚𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠 𝐬̦𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐫𝐞𝐩𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞, 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬-𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐥, 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐬𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐞 𝐜𝐚𝐥𝐜𝐮𝐥𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐢̂𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐫𝐞𝐯𝐚̆𝐳𝐮𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐚̆.
Pe lângă faptul că acum este pieton pentru 420 de zile, a primit amenzi cu o valoare totală de 11.890 de lei și a fost retras certificatul de înmatriculare.
Tu alegi cum să îți începi dimineața!”, se arată pe pagina de Facebook a Poliției Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here