UPDATE. Potrivit unor surse, Cecilia Stroe a fost chemată la sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești pentru a i se pune întrebări în legătură cu stick-ul despre care aceasta i-ar fi spus fostului deputat Vlad Cosma că nu conținea probele pe care procurorii susțineau că le-au găsit.

Fostul deputat Vlad Cosma a adus în trecut în fața judecătorilor ICCJ o înregistrare dintre ei în care Cecilia Stroe susține că principala probă din dosarul în care fostul deputat a fost condamnat pe fond nu ar exista. Este vorba despre un stick de memorie, pe care ar fi fișiere scanate de către Stroe, cu evidențe ale șpăgilor date pentru contracte pe bani publici, pe care procurorii l-ar fi găsit la domiciliul acesteia în cadrul unor percheziții în alt dosar în care fosta secretară a lui Alexe a fost inculpată.

Cecilia Stroe a stat doar câteva minute în sediul DNA Ploiești, după care a plecat fără a declara nimic în fața jurnaliștilor prezenți:

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Cecilia Stroe (foto sus) a ajuns miercuri dimineață, 18 aprilie, la sediul DNA Ploiești, unde se pare că va fi audiată de procurori. Deocamdată nu se cunoaște despre ce dosar este vorba și nici ce calitate are Cecilia Stroe în dosar. În plus, aceasta nu a făcut nicio declarație la intrare în sediul DNA Ploiești.

Cecilia Stroe, fostă angajată a omului de afaceri Răzvan Alexe, a intrat în atenția opiniei publice după ce fostul deputat Vlad Cosma a adus în fața judecătorilor ICCJ o înregistrare dintre ei în care Cecilia Stroe susține că principala probă din dosarul în care fostul deputat a fost condamnat pe fond nu ar exista. Este vorba despre un stick de memorie, pe care ar fi fișiere scanate de către Stroe, cu evidențe ale șpăgilor date pentru contracte pe bani publici, pe care procurorii l-ar fi găsit la domiciliul acesteia în cadrul unor percheziții în alt dosar în care fosta secretară a lui Alexe a fost inculpată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here