Șoferul unui autobuz a spulberat, marți, la ora 14.15, bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localitățile Crivina și Brazi. 

Potrivit IPJ Prahova, șoferul are 39 de ani și este din comuna Gorgota. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Șoferul a primit o amendă pe măsură, 2.900 de lei, plus suspendarea permisului pentru 90 de zile.

De asemenea, a fost deschis dosar penal pentru distrugere.

“La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu despre faptul că un autobuz ar fi forțat trecerea la nivel cu calea ferată, din localitatea Tinosu, situată la km. feroviar 45+200, prevăzută cu semibariere tip BAT.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care la scurt timp a identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat, în varstă de 39 de ani, domiciliat în comuna Gorgota, județul Prahova.

Nu au rezultat victime omenești și nici întârzieri de trenuri, apărătoarea din plastic a semaforului electric de culoare roșie fiind deteriorată.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și semnalizare falsă.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile, conform art.102, al.3., lit.c din OUG. 195, privind cirulația pe drumurile publice”, a transmis IPJ Prahova.

CITEȘTE și Anchetă la Jandarmeria Prahova, după ce candidații la admitere au primit un test greșit. Reacția Jandarmeriei Române

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here