Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au desfășurat luni dimineață, 18 iunie, o acțiune în scopul destructurării unei grupări specializate în evaziune fiscală, care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu suma de 550.000 de euro (video jos).

Pentru documentarea întregii activități infracționale, polițistii specializați în investigarea criminalității economice – Iflov, sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul București și județele Ilfov și Teleorman.

Totodată au fost aduse la sediul poliție șapte persoane pentru audieri.

În urma cercetărilor efectuate,  s-a stabilit  că, în perioada februarie-aprilie  2016, o  societate având ca obiect de activitate reciclarea deșeurilor, controlată de trei persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, și ar fi înregistrat în contabilitate  cheltuieli și servicii fictive, iar în acest fel si ar fi diminuat artificial obligațiile fiscale datorate bugetului de stat.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de evaziune fiscală.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul  Serviciului de Acțiuni Speciale – Ilfov și a Inspectoratului de Poliție a Județului Teleorman.

Sursa: comunicat IJP Ilfov

Vezi mai jos imagini amator de la acțiune:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here