UPDATE:

Scandal monstru în curtea TCE, unde angajații refuză în continuare să reia munca! La ora actuală, transportul public în comun este oprit complet, circulând doar cursele speciale. Primarul Adrian Dobre și directorul societății, Alexandri Nicolae, încearcă să calmeze mulțimea revoltată, dar oamenii îi huiduie. Sute de angajați sunt în curtea societății și reclamă că solicitările nu le-au fost aprobate. Directorul Alexandri Nicolae a promis că mâine vor fi virate salariile oamenilor, dar că nu se știe când vor primi bonurile de masă. Deși directorul TCE încearcă să-i convingă pe șoferi să reia lucrul, aceștia refuză spunând că nu vor pleca acasă și nu vor relua serviciul nici mâine, insistând că nu se mai lasă păcăliți.

Toate cele 120 de autobuze ale TCE sunt retrase la bază, singure curse care sunt efectuate la ora actuală fiind cele speciale, care duc angajați la Yazaki și la Brazi.

Vezi mai jos imagini de la protest:

1 COMENTARIU

  1. Sa le plateasca pomana electorala,cand a dat transport gratuit,si acum curtea de conturi le cere tva-ul transportatorilor,ar trebui Sa fie platit de cei care au dat pomana electorala,Sa le vanda bunurile si sa achite datoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here