Cu toate că în urmă cu aproximativ două săptămâni, aleșii locali ploieșteni au validat proiectul de hotărâre privind acordare subvenţiei pe anul 2016 societăţii de transport public din oraş în valoare de aproximativ 6,6 milioane lei, fără TVA, banii nu au intrat în contul TCE Ploiești nici în prezent. Asta pentru că Nicoleta Crăciunoiu, directorul Direcției Economice, nu a acordat nici în prezent viza CFPP (n.r. Control Financiar Preventiv).

Întrebat dacă a fost virată suma respectivă în contul societății de Transport Călători Expresss Ploiești , primarul Adrian Dobre i-a expediat rapid pe ziariști spunându-le: “Întrebați la TCE”.

În cazul în care nu va fi acordată viza CFPP, singura persoană care își poate asuma legalitate virării banilor este Teodora Marin, city managerul Ploieștiului, persoana care deține semnătura în bancă.

Directorul TCE a declarat că dacă banii nu intră în contul societății în cel mai scurt timp, aceasta va intra în incapacitate de plată, suma respectivă reprezentând datoriile TCE la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here