Zi plină de accidente rutiere, în Prahova. După ce dimineață am avut parte de mai multe evenimente pe șosele, apelurile la 112 nu încetează să apară în continuare. Alte două accidente au fost semnalate în Prahova:

Băicoi, DN1: Trei oameni au fost duși de urgență la spital

Accident rutier cu două mașini pe DN1, în localitatea Băicoi. Trei persoane au fost rănite și transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.  Pompierii au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

UPDATE.

Un conducător auto în vârstă de 68 de ani care circula pe DJ215 Liliești către DN1, ajungând la intersecția cu DN1, a intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 38 de ani, care circula din direcția Brașov către Ploiești.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto, precum și un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Valea Călugărească, DN1B: Pieton lovit de mașină pe trecerea de pietoni

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12:15 cu privire la faptul că pe DN1B Valea Calugărească a avut loc un accident rutier. Din verificări a rezultat că pe sensul de mers Ploiești către Buzău, un bărbat de 48 ani care se deplasa la volanul unei autoutilitare accidentează un bărbat care se angajase în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință. Fără probleme de trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here