fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

UPG are peste 1.100 de locuri libere, pentru admiterea de toamnă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Conducerea UPG Ploiești a tras linie după sesiunea de vară a admiterii 2016 și a anunțat peste 1.000 de locuri libere, la a doua sesiune din acest an. Absolvenți trecuți, cel mai probabil, printr-un examen picat sau poate niște corigențe au șanse reale să intre pe locuri la buget.

Spre deosebire de anii trecuți, în care, în sesiunea de toamnă, locurile fără taxă scoase la concurs de UPG Ploiești puteau fi numărate pe degete, în 2016 candidații întârziați au de unde alege. Practic, aproape jumătate dintre locurile scoase la concurs în vară au rămas pentru următoarea etapă.

- Reclamă -

Sunt 139 de locuri la buget și peste 1.000 cu taxă, la licență, care pot fi ocupate de candidați, la UPG Ploiești, în septembrie.

Calendarul prevăzut de metodologia admiterii 2016 stabilește ca perioadă de înscriere, pentru licență, în sesiunea de toamnă, intervalul 5-10 septembrie. Primul set de liste cu admiși va fi afișat pe 10 septembrie.

ADMITERE LICENȚĂ – Lista locurilor libere pentru sesiunea de toamnă

- Reclamă -

Această sesiune se va încheia pe 20 septembrie, cu actualizarea situației la nivelul universității, dar este foarte probabil ca, dacă tot rămân locuri libere, conducerea UPG să decidă să organizeze și o sesiune extraordinară, în ultimele zile dinaintea începerii cursurilor. O astfel de măsură a fost luată și în 2015, dar și acum doi ani.

Și la master, la cele două facultăți (Științe Economice, Litere și Științe), la care s-a organizat admitere în luna iulie, au rămas locuri libere, dar cele mai multe sunt cu taxă. În total, la programele din cadrul acestora mai pot fi primiți 309 candidați.

ADMITERE MASTER – Lista locurilor libere pentru sesiunea de toamnă

Sursa: www.telegrama.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img