În noaptea de 10/11 mai a.c., polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 2 Florești, în timpul serviciului de patrulare, au efectuat semnal regulamentar de oprire asupra unui autoturism. Conducătorul auto nu s-a conformat, astfel că patrula de poliție a pornit în urmărirea acestuia.

În comuna Măgureni, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a s-a oprit într-un gard. Doi dintre ocupanții autoturismului au fost reținuți pe loc de polițiști. În urma verificărilor, s-a stabilit că aceștia, împreună cu șoferul în cauză și un al treilea ocupant al autoturismului, sunt bănuiți de comiterea a două furturi comise în noaptea precedentă înainte în aceeași localitate.

Ieri dimineață, cu autorizarea instanței, polițiștii au descins la locuințele persoanelor bănuite, depistându-l pe cel de-al treilea ocupant al autoturismului, precum și mai multe bunuri provenite din cele două furturi.

Cei trei bărbați depistați au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile, fiind încarcerați în arestul poliției. Pe numele celui de-al patrulea a fost emis un mandat de arestare în lipsă, fiind dat în urmărire.

În urma activităților desfășurate, și acesta a fost depistat de polițiști. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere. Ceilalți trei sunt cercetați pentru furt calificat, cu toții în stare de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here