masina politie urmarirea

Urmărire ca în filme pe străzile din Ploiești. Potrivit IPJ Prahova, evenimentul s-a produs joi dimineață, în zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Un șofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, după care fugarul a încercat să-și asigure scăparea pe străzile din oraș, ceea ce a și reușit, polițiștii găsind doar mașina abandonată. În acest moment sunt efectuate cercetări în vederea identificării conducătorului auto, a stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale.

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 07:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce executau activități specifice pe str. Găgeni, în zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, conducătorul acestuia continuând deplasare. S-a procedat la urmărirea autovehiculului pe mai multe străzi ale municipiului, mașina fiind găsită abandonată. Aceasta a fost ridicată, în continuare fiind efectuate cercetări în vederea identificării conducătorului auto, a stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale”, ne-au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here