Urmărire ca-n filme pe străzile Ploieștiului, vineri 20 iulie 2018. O Dacia Logan a secției 2 de Poliție Ploiești a urmărit un Audi A8, șoferul mașinii fiind cunoscut că circula cu permisul suspendat.
Cursa a început în zona Mc Donald’s Nord și s-a oprit pe strada Găgeni, șoferul mașinii Audi oprind după ce a realizat că polițistul care conducea Dacia îl urmărea îndeaproape și nu renunța la urmărire.
Potrivit unor martori oculari șoferul urmărit a trecut de mai multe ori pe culoarea roșie a semafoarelor încercând să scape și prin manevre periculoase. Din fericire nu a fost nimeni rănit și nici nu s-a produs un accident rutier. Tot potrivit martorilor, înainte de a fi prins șoferul mașinii Audi, în urmărire ar fi intrat și a doua mașină de Poliție.
Șoferul prins l-ar fi felicitat pe polițistul care l-a prins, fiind surprins cum o Dacia Logan cu motor 900 centimetri cubi s-a ținut după un Audi cu motorul de 3.000 centimetri cubi.

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, șoferul mașinii Audi circula cu permisul de conducere suspendat și este în prezent audiat la secția 2.

3 COMENTARII

  1. De cele mai multe ori contează și valoarea șoferului. Ce, nu ați văzut mașini puternice cu șoferi care le chinuie pe drumuri și în curbe la munte?

  2. Probabil i-a facut rodajul si a vrut sa-i testeze puterea.
    Motoarele de 0.9 de la renault sunt foarte reusite.
    Cred ca raportul cai/kg era asemanator. Mai liseste informatia anului de fabricatie pentru a8 ca sa aflam caii, si transmisia. Daca era automata cu convertizor, e ca si cum motorul ala se tureaza in gol pare parte din timp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here