arestata

O femeie de 27 de ani bănuită că în perioada februarie – martie, împreună cu alte persoane, ar fi sustras bunuri și bani din două societăți comerciale, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 41.700 euro, a fost depistată de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Pe numele acesteia, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii mai multor infracţiuni de furt.

Femeia a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile și a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Iată comunicatul de presă:

“La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au depistat, în municipiu, o femeie, de 27 de ani, care era urmărită internaţional.

Pe numele acesteia, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii mai multor infracţiuni de furt.

Aceasta este bănuită că, în perioada februarie – martie a.c., împreună cu alte persoane, ar fi sustras bunuri și bani din două societăți comerciale, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 41.700 de euro.

Femeia a fost prezentată Curții de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă, pentru 15 zile.

Până la demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Germania, cea în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here