fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

URMĂRIŢI INTERNAŢIONAL, DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTI

Citește Și

- Reclamă -

catuse 1 - Ziarul INCOMODDoi bărbaţi, pe numele cărora autorităţile judiciare din Franţa au emis mandate europene de arestare, au fost depistaţi de poliţiştii din Timiș, în urma schimbului de date şi informaţii prin Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției.

La data de 26 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au depistat un bărbat, de 46 de ani, urmărit internaţional. 

- Reclamă -


Pe numele acestuia, autorităţile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea  celor doi, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

- Reclamă -

Pe numele bărbaţilor magistraţii Curţii de Apel Timişoara au emis mandate de arestare preventivă pentru 15 zile, aceştia fiind introduşi în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, până la predarea către autorităţile franceze.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut