fbpx
duminică, decembrie 10, 2023
spot_img

Urs căzut într-o fosă septică, salvat de jandarmii montani

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Jandarmii montani au avut parte de solicitări inedite pe Valea Prahovei săptămâna aceasta.

În dimineata zilei de miercuri, 7.07.2021, în urma unui apel la 112, la cota 1400 Sinaia, jandarmii montani au intervenit pentru eliberarea unui urs care a căzut într-o fosă septică. Salvarea a fost îngreunată de nivelul ridicat al reziduurilor și al apei acumulate în fosă din urma ploilor. Cu ajutorul unei scări, jandarmii au reușit să elibereze animalul și să-l conducă spre zona împădurită a orașului.

- Reclamă -

Potrivit IJJ Prahova, în cursul aceleiași zile, tot în urma unui apel pe 112, jandarmii montani au salvat un pui de pasăre din specia drepneaua neagră. Din cauza picioarelor scurte și slab dezvoltate puii din această specie odată ajunși pe pământ nu sunt capabili să-și ia zborul de la sol.
Pasărea a fost dusă la un doctor veterinar pentru a fi examinată și pentru a i se administra  vitamine.  În final puiul de pasăre a fost predat unei asociații specializată în îngrijirea acestei specii.

 

Sursă foto IJJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img