fbpx
sâmbătă, iunie 15, 2024
spot_img

Va face Polițeanu alianță cu PSD sau PNL pentru majoritate în Consiliul Local? Ce a răspuns

Citește Și

- Reclamă -

Mihai Polițeanu a câștigat primăria Ploiești din postura de candidat independent susținut de Mișcarea Noi, Ploieștenii.

În timp ce Polițeanu a obținut 25,38% dintre voturi, Mișcarea Noi, Ploieștenii are un scor de 13,3%, clasându-se pe locul 4. Potrivit datelor furnizate de AEP, în ceea ce privește votul pentru Consiliul Local Ploiești primul loc este ocupat de PSD cu 21,49% dintre, locul 2 de PNL cu 18,21%, iar locul 3 de Alianța Dreapta Unită cu 15,99% dintre voturi.

Ziarul Incomod a realizat primul interviu cu Mihai Polițeanu în calitate de primar ales, ocazia cu care am reiterat faptul că principala sa promisiune electorală a fost ”jos cu cartelul PSD-PNL”. Însă, rezultatul votului arată că va fi în postura de a conduce o primărie cu un consiliu local preponderent format din membrii acestor partide. Așa că l-am întrebat dacă va face alianțe cu PSD sau PNL pentru a avea majoritate în Consiliul Local.

- Reclamă -

Interviul integral cu Mihai Polițeanu poate fi urmărit la finalul articolului

”Am spus clar în campanie că PSD și PNL nu vor avea majoritate absolută, nu vor depăși 50% din locurile din Consiliul Local, ceea ce crează o posibilitate pentru diferite combinații de aranjament politic. Obiectivul politic ideal este trimiterea PSD și PNL în opoziție pentru simplul fapt că atunci când o firmă nu merge bine, de exemplu, te uiți la management și dacă e în faliment aduci p echipă mai bună, o schimbi. Asta s-a întâmplat și cu Ploieștiul, se degradează pe zi ce trece de foarte, foarte mulți ani, iar cei care au condus Ploieștiul 34 de ani au fost PSD și PNL. Măcar o tură să stea în opizție, dacă nu cumva mai mult. Acesta a fost mesajul transmis de electoratul din Ploiești prin alegerea mea ca primar independent. Este posibilă construirea unei astfel de majorități, posibilă dar nu neapărat că se va întâmpla. După sfârșitul numărătorii voturilor vom discuta”, a declarat Polițeanu pentru Ziarul Incomod.

Interviul integral cu acesta:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...