Marți era termenul limită până la care primarul Adrian Dobre declarase că va căuta soluțiile legale pentru a-și asuma responsabilitatea Clubului Sportiv Municipal și, implicit, pentru a semna ordinele de plată în locul Nicoletei Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei.

Contactat de reporterii ziarului Incomod, edilul-șef a declarat că momentan nu știe dacă poate face acest lucru și că încă mai așteaptă lămuriri de la CSM.

“Până în momentul de față, scriptic nu există un refuz de plată, există doar o notă de restituire a actelor care au fost depuse de către CSM la primărie în vederea efectuării unor plăți, s-au solicitat în urma acestei note o serie de lămuriri inclusiv CSM-ului, pe care le așteptăm în cursul zilei de astăzi.”, a declarat primarul Adrian Dobre.

Însă, anumite surse au precizat că și dacă edilul va ajunge la concluzia că este legal să își asume responsabilitatea în locul Nicoletei Crăciunoiu, nu va putea semna ordinele de plată pentru că nici până la această oră Dobre nu a mers la bancă pentru a da specimen de semnătură, în calitatea sa de primar al orașului.

Citește și: Cum au distrus PSD și PNL Clubul Sportiv Municipal Ploiești

1 COMENTARIU

  1. […] Marți era termenul limită până la care primarul Adrian Dobre declarase că va căuta soluțiile legale pentru a-și asuma responsabilitatea Clubului Sportiv Municipal și, implicit, pentru a semna ordinele de plată în locul Nicoletei Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei. Contactat de reporterii ziarului Incomod, edilul-șef a declarat că momentan nu știe citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here