fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Valea Călugărească: PSD acuză PNL de șicane în trafic și urmăriri noaptea

Citește Și

- Reclamă -

PSD Valea Călugărească acuză echipa PNL de șicane în trafic și urmăriri noaptea cu mașina, în semn de amenințare și intimidare.

PSD Valea Călugărească susține că echipa PNL, condusă de primarul în funcție, Ioana Neagu, a fost implicată într-un astfel de incident.

În noaptea de 18 mai, sub conducerea doamnei primar Ioana Neagu, echipa PNL a patrulat prin comună. În acea noapte, cinci tineri, dintre care patru din localitatea noastră si unul din Vadu Parului, au plecat să bea o cafea la un magazin non-stop din comuna Albești. Aproape de haldele de pirita, au fost hărțuiți de două-trei mașini care au încercat să îi oprească.

- Reclamă -

Speriați, tinerii au încercat să își continue drumul, dar pe podul de peste calea ferată au fost blocați de mașinile agresorilor. Aceste persoane au coborât din mașini și au început să îi amenințe.

Șoferul, temându-se pentru siguranța lor, a urcat pe trotuar și a forțat barajul, reușind să fugă, dar mașina sa a fost avariată. Tinerii și-au continuat drumul, dar au fost urmăriți pe strada dispensarului și blocați din nou la intersecția cu DN1B.”, a scris PSD Valea Călugărească pe facebook.

Tinerii au sunat apoi la 112, mai susține PSD, și au fost sfătuiți să nu oprească și să meargă către postul de poliție de la Albești.

- Reclamă -

Deși agresorii au continuat să îi hărțuiască, punându-le viața în pericol, tinerii au ajuns în siguranță la poliție. Cine a apărut acolo? Nimeni alta decât Ioana Neagu, care „întâmplător” se afla în zonă să își cumpere țigări și a văzut scandalul.

Imaginați-vă șocul tinerilor când au recunoscut unul dintre agresori ca fiind un polițist local în civil, iar ceilalți purtau haine cu inscripții PNL. Acești susținători nu erau simpli membri ai partidului, ci candidați PNL pentru funcția de consilier local.

Teroarea tinerilor a continuat și a doua zi, când au fost amenințați să nu facă public incidentul și au fost despăgubiți pentru a-și repara mașina.”, se mai arată pe pagina de facebook a organizației locale.

CMF 21240002

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...