fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Valea Prahovei: 26 de urși alungați de jandarmi numai în ultima săptămână

Citește Și

- Reclamă -

Un număr de 26 de urşi au fost alungaţi, în ultima săptămână, de jandarmii montani din staţiunile de pe Valea Prahovei, cele mai multe intervenţii având loc la Azuga.

Jandarmii prahoveni au înregistrat 14 interventii pentru îndepărtarea animalelor sălbatice a căror prezenţă a fost sesizată la Sinaia, Buşteni şi Azuga.

- Reclamă -

Astfel, echipajele au avut cinci intervenţii la Sinaia, unde au îndepărtat zece urşi, patru intervenţii la Buşteni, pentru şase urşi, şi alte cinci acţiuni la Azuga, unde au alungat 10 urşi.

Și în această dimineață, la orele 07.15, jandarmii montani din Detașamentul Sinaia au intervenit pentru alungarea unei ursoaice cu trei pui pe strada Cezar Petrescu din statiunea Bușteni.

Autorităţile atrag atenţia că prezenţa animalelor sălbatice reprezintă un pericol pentru cetăţeni şi îi sfătuiesc să nu le hrănească, să nu se apropie prea mult de ele, să se adăpostească în spaţii care le asigură protecţia, să nu le fotografieze, să facă zgomot pentru a le îndepărta, dar şi să îşi păstreze calmul şi să nu fugă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...