fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Valentina Alexandru, noul președinte al elevilor din C.N. Jean Monnet: „Vreau să realizez în liceul meu ateliere de educație nonformală și dezvoltare personală”

Citește Și

- Reclamă -

Elevii din Colegiul Național „Jean Monnet” din Ploiești și-au ales noul reprezentant. Valentina Alexandru este noul președinte CȘE al elevilor:

„Sunt foarte fericită că sunt noul președinte al Consiliului Elevilor din C.N. „Jean Monnet” Ploiești. Sunt și balerină și deși poate suna clișeic, dansul este cea mai mare pasiune a mea. Îmi plac provocările și îmi place să îmi demonstrez că pot să îmi duc planurile la îndeplinire. Scopul meu este să evoluez constant.

- Reclamă -

Inspirată de proiectele Asociației „Un strop de fericire” în cadrul căreia sunt ambasador, vreau să realizez în liceul meu ateliere de educație nonformală și dezvoltare personală. Aceste ateliere vor fi facilitate de mine și de ceilalți voluntari din liceu.

De asemenea, voi pune bazele unei echipe de voluntari în liceu pentru Asociația „Iuventa”. Pentru că susțin arta, intenționez să organizez concursuri de dans și pictură”, a spus eleva.

Valentina Alexandru, noul președinte CȘE al Colegiului Național „Jean Monnet”, ne-a declarat că ar fi interesată de o carieră în domeniul politic, după terminarea studiilor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut