Vasile Pascale

Vasile Pascale, principal suspect al crimei de la nord, a fost trimis în judecată pentru omor! Anunțul a fost făcut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care a emis un comunicat de presă în care specifică faptul că Pascale este acuzat că a ucis-o pe Tatiana Tudor aplicându-i mai multe lovituri la nivelul feței și înjunghiind-o cu un ciob de sticlă în gât, după care i-a furat bijuteriile de aur, cardurile bancare și două telefoane mobile.

Vezi mai jos comunicatul de presă:

La data de 01.09.2016, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Pascale Vasile, pentru săvârsirea infractiunilor de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 C.pen. si furt, prevăzută de art. 228 alin. 1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen..
În sarcina inculpatului s-a reţinut că, la data de 03.08.2016, i-a aplicat victimei T.T. mai multe lovituri la nivelul fetei si a înjunghiat-o cu un ciob de sticlă în gât, ceea ce a condus la decesul victimei, si i-a sustras acesteia mai multe bunuri (bijuterii din aur, carduri bancare si două telefoane mobile).

Cercetările au fost efectuate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.G.P.R. – Directia de Investigatii Criminale, I.P.J. Prahova – Serviciul de Investigatii Criminale si Serviciul de Operatiuni Speciale Ploiesti.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual penal de administrare a probatoriului, activitate ce nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here