Deşi iniţial s-a lansat ipoteza că Vasile Turcu ar fi încetat din viaţă în această dimineaţă, omul de afaceri se află în moarte cerebrală. El este în continuare conectat la aparate, însă semnele vitale sunt extrem de slabe, scrie Digi Sport.

Vasile Turcu a încercat să se sinucidă prin spânzurare la începutul acestei luni, dar a fost găsit de cineva din familie, iar SMURD-ul a venit suficient de repede încât să-l poată resuscita şi apoi transporta la spital. Apropiații lui au declarat că avea atât probleme personale, cât și probleme cu afacerile sale.

Vasile Turcu a fost unul dintre cei mai bogaţi români. În 2010, averea acestuia era estimată la 60 de milioane de euro. Omul de afaceri s-a aflat, de-a lungul timpului, în conducerea a douăsprezece companii. Cea mai importantă este firma cu lucrări în construcţii Romconstruct Holding Grup SA, cu o cifra de afaceri de 30 de milioane de lei. Este firma care a restaurat Arcul de Triumf, Muzeul de Istorie şi multe alte edificii din Capitală şi din ţără. Însă legăturile cu fotbalul au fost cele care i-au adus lui Vasile Turcu nenumărate probleme. În 2009, fostul acţionar de la Dinamo spunea că a investit aproape două milioane de euro în clubul de fotbal. Doi ani mai târziu, Vasile Turcu a vândut toate acţiunile lui Nicolae Badea pe o sumă de zece ori mai mică.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here