Partenerul finanțator al Petrolului Ploiești, Veolia România, a emis un comunicat de presă prin care anunță că se va retrage din parteneriatul cu clubul ploieștean în cazul în care președintele Marius Stan nu va fi demis. 

Concret, cei de la Veolia au solicitat  în regim de urgență întrunirea AGA a FC Petrolul Ploiești pentru revocarea acestuia din funcția de președinte al clubului și stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. Reacția Veolia România vine în contextul în care Marius Stan a anunțat că va candida pentru fucția de primar al orașului Galați la alegerile locale din vara acestui an.

 

Iată comunicatul de presă :

 

Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului FC Petrolul Ploiești după aflarea din surse media a informației că acesta și-a lansat candidatura pentru obținerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi.

Această situație este în conflict direct cu valorile și misiunea Veolia, care este apolitică, și încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017.

 

Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploiești și-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală și să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play și apolitic.

Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanței pe care o așteptăm și o susținem din partea unui Președinte și a clubului pe care îl reprezintă.

 

De aceea, Partenerul finanțator a solicitat în regim de urgență întrunirea AGA a FC Petrolul Ploiești pentru revocarea domnului Marius Stan din funcția de președinte al clubului și stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat.

 

Partenerul Finanțator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică și corectitudine pentru FC Petrolul Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here