kovesi

Consiliul General al CNATDCU a decis joi că Laura Codruța Kovesi nu a plagiat în lucrarea sa “Combaterea crimei organizate prin dispoziții de drept penal”, propunerea fiind de menținere a titlului de doctor, a declarat președintele Comisiei Juridice a CNATDCU pentru Mediafax.

Consiliul General al CNATDCU a votat raportul Comisiei de Științe Juridice referitor la acuzația de plagiat în cazul procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Sursa: www.hotnews.ro

1 COMENTARIU

  1. OK, doamna este oarecum la limita desi legea nu precizeaza cat poate sa fie culoare alba si cata neagra. Furtul este furt, asa scrie in Codul penal, pedepsele difera in functie de gravitatea faptei si valoarea furtului, un sac de cartofi sau 10 milioane de euro.
    Ce facem cu cei care au plagiat tot, cu punct si virgula , inclusiv greselile gramaticale. EXEMPLU; BOGDAN ROSCA ZASMENCU – CEL MAI PROST PLAGIATOR DIN ROMANIA, A COPIAT TOT, DE LA UN COLEG. Comisia de Etica a UBB a hotarat; P L A G I A T. Dupa ce a fost emisa decizia Comisie de Etica numitul Rosca-Plagiatorul a fost numit manager la Radio Cluj. Concluzia logica este, pentru a fi manager trebuie sa fi plagiator?! Cautati, va rog, pe Google “Rosca UBB plagiat” si veti intelege in ce rahat de tara traim. Rosca a terminat o facultate neacreditata apoi a sustinut licenta la UBB iar indrumator de licenta i-a fost comunistul Dancau, actual vice-premier, tatal multor plagiatori din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here