După cum se știe, când nu există victime, un accident se poate rezolva pe cale amiabilă.  Se completează un formular tip pentru constatarea amiabila, se ataşează poliţa de asigurare şi aștepți ca lucrurile să se rezolve cât mai repede și cât mai avantajos pentru tine. Șoferii trebuie să facă o schiţă, pe formularul standard, care să arate modul cum s-a întâmplat accidentul şi cine este vinovat. Asta s-a întâmplat recent între doi șoferii implicaţi într-un accident uşor. Ce a putut desena însă unul dintre ei este incredibil!

Un conducator auto, înzestrat cu talent grafic, a realizat un adevarat desen artistic pe formularul de constatarea amiabilă. El a surprins momentul impactului, cu destul de multe detalii, în cadrul desenului. Potrivit cancan.ro, cei care au cercetat accidentul au rămas uimiți să constate că din imagine se pot desluși ușor chiar și mărcile autoturismelor implicate și împrejurările producerii accidentului.

Dar, potrivit ziarulincomod.ro, e doar o glumă, cineva cu talent și cu răbdare a reprodus o poză, de pe un site destinat constatării amiabile, după cum se vede în poza de mai jos.

constatat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here