Oana Maria Neagu are 29 de ani și este frumoasă, mereu zâmbitoare, dornică de viață, iar prietenii spun că este o luptătoare. După un lung șir de grave erori medicale comise în România, Oana a fost diagnosticată cu cancer de pancreas la o clinică din Viena și are nevoie urgentă de tratament și operație de înlăturare a tumorii. Însă șansa ei la viață sunteți voi: Oana are nevoie urgentă de ajutor.

Familia ei a epuizat toate resursele financiare pe care le deține, iar pentru continuarea procedurilor medicale la Viena, de care depinde viața Oanei, este nevoie de încă 175.000 EUR. Fără acești bani, Oana va pierde lupta cu viața! Orice sumă, cât de mică, ajută: sprijinul vostru financiar, adunat, înseamnă diferența între viață și moarte pentru Oana.

Puteţi fi acum alături de Oana donând orice sumă în cele două conturi deschise pe numele ei, Oana Maria Neagu:

Cont RON: RO50BTRLRONCRT0153962201
CONT EUR: RO97BTRLEURCRT0153962201

Iată mai jos povestea Oanei:

În luna septembrie 2017, Oanei i s-a descoperit o tumoare în partea superioară a pancreasului și i s-a recomandat intervenție chirurgicală pentru extirpare. Operația a avut loc în România în luna octombrie însă în locul îndepărtării tumorii au fost îndepărtate părți din pancreas, aparent necrozate. Nu au fost nici măcar luate probe de laborator din respectiva tumoare, ci doar din părțile de pancreas extirpate. În baza acestora, s-a diagnosticat o tumoare benignă.

După operația din octombrie, Oana s-a simțit din ce în ce mai rău. Complicațiile au apărut: diabet – începând tratamentul cu insulină, icter – necesitând montarea unui stent pe canalul biliar urmat de hemoragie internă, ascită – apă în abdomen.

După 8 luni de tratament fără succes în România, văzând că starea ei de sănătate se înrăutățește progresiv și tumora s-a dublat, timp în care medicii din România dădeau neputincioși din umeri, părinții au decis să continue investigațiile în afara țării. Ajunsă la Viena, Oana a fost supusă mai întâi unor investigații pentru diagnosticare, urmate de diverse proceduri de stabilizare înaintea începerii chimioterapiei. Doar după micșorarea tumorii, Oana poate fi operată.

La Viena, Oana are parte de servicii medicale foarte bune, însă costurile sunt extrem de ridicate. Din cauza mai multor complicații, tratamentul pentru primele 2 luni + 3 ședințe de chimioterapie au costat 60 000 EUR. Pentru continuarea procedurilor medicale la Viena – tratament și operație – este nevoie de încă 175.000 EUR.

Vă mulțumim celor care donați, dar și celor care fac cunoscut cazul printr-un simplu share!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here