Nici nu s-a uscat cerneala pe numirea noului viceprimar că deja omul e mai asaltat ca cetatea din povestirea ”Sobieski și românii”. Da, la viceprimarul Cristi Ganea mă refer, cel care i-a luat locul lui Teodorescu la timona Ploieștiului.

Și când zicem asaltat nu e de rău. Adică mai pe românește omul a fost înconjurat de băieți cu buze catifelate care au dat drumul la programul de pupat în cur, varianta cu albire și stoarcere. Problema nu o constituie colegii de partid care visează la un avantaj cât de mic, dar să fie. Că la categoria asta era normal să ne gândim.

Problema este o parte a presei care a dat timid după numire niște pupicuri, poate, poate îi bagă vicele cu atribuții de primar în seamă și măcar îi mângâie între urechiușe să nu li se epuizeze pasta la pix.

La așa vid de putere cât a fost la Primăria Ploiești și la ce îmbârligătură, nici măcar câinele de pază al democrației nu mai face față, spate sau laterale. Ne așteaptă vremuri atât de interesante că e și păcat să plecăm din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here