Ploieșteanul Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE, a calificat persoanele care au participat, la protestele împotriva proiectului grațierii drept „animale care îi provoacă scârbă”.

„Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii. Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă…Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Koveşi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi si, în general, jos cretinii şi naziştii! Editez: A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri”, a scris Cătălin Beciu, pe Facebook.

Acesta și-a șters postarea, însă a revenit cu o alta în care face precizări:

“Agitatie mare pe fb, legata de postarea mea. Normal, DIGI e in varful trebii. Ok. Pai, să acceleram. Va explic din nou, ca sa nu o mai dam pe dupa cires.

1) Romania are lagare de exterminare, in loc de închisori;

2) Romania torturează deținuții, asa cum aflam zilele astea, desi oamenii aia trebuie sa fie doar privați de libertate;

3) Romania nu respecta Constitutia, această lege fundamentală garantând tuturor dreptul la viață şi la demnitate;

4) Orice manifestant impotriva unei legi a amnistiei, avand in vedere ca cele de mai sus sunt adevarate, incurajează tortura şi lagărele. Asta, în literatura de specialitate, are legătură cu nazismul;

5) Punctul 4 ar fi discutabil dacă în discuție ar fi fost sistemul de detenție din Norvegia, unde nu se sinucid 120 de oameni pe an;

6 ) Este evident că avem o justiție abuzivă, ceea ce ne face să credem ca prin puşcarii sunt şi oameni nevinovați, abuzați, pentru care amnistia este ultima speranță;

7) Cei care ma înjură pe fb ar trebui să tacă, fiindcă eu am dovedit că am avut dreptate, in tot ceea ce am afirmat în ultimii ani, în vreme ce ei au ratat mereu.

8) Gâdea difuzează chiar acum un pixel albastru, din care rezultă clar că avem poliție politică;

9 ) Ştiu, dacă mă înjurați nu vă place Antena 3;

10) De data asta o întrebare: Cum vi s-a părut confuzia Codruței Koveşi legata de data comenzii biletelor lui Ghiță, care era, de fapt, data înființării agenției care a emis biletele?

11) Coldea? Tot pixel albastru?

12) Iohannis e mediator şi echidistant? Probabil şi cu un trecut perfect…

Bine. Pace tuturor!

  1. Inainte sa imi analizati limbajul folosit in postare, la adresa manifestantilor, va atrag atentia ca m-au facut mizerabil, prin scandări, la maxima audiență, pe toate televiziunile: “PSD si ALDE, aceeaşi mizerie”. Asta strigau gingaşii, la care adăugau îndemnuri să fim arestați, normal, cu toții.”

Cătălin Beciu a fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri în Cabinetul Ponta. El este din Ploieşti și a fost exclus din PDL în 2008.

 

 

1 COMENTARIU

  1. […] Ploieșteanul Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE, a calificat persoanele care au participat, la protestele împotriva proiectului grațierii drept „animale care îi provoacă scârbă”. „Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here