Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova Radu Ionescu (UNPR) a fost adus, marţi, cu mandat la sediul DNA Ploieşti pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat că ar fi primit mită un autoturism de lux, în valoare de 26.000 de euro, pentru a acorda, preferenţial, contracte cu Consiliul Județean Prahova. Faptele de care este suspectat Radu Ionescu sunt din anul 2007, în primul mandat al acestuia.

Potrivit unor surse judiciare, Radu Cezar Liviu Ionescu este suspectat că, în anul 2007, în primul său mandat de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, ar fi primit mită un autoturism de lux, pentru a acorda preferenţial contracte derulate din fonduri ale Consiliul Județean.

Autoturismul folosit de Radu Ionescu, în valoare de 26.000 de euro, ar fi fost cumpărat în leasing, dar banii, potrivit anchetatorilor, ar fi fost achitaţi de către beneficiarul contractelor.

Radu Ionescu este vicepreşedinte al CJ Prahova din partea UNPR, din primăvara anului trecut, şi a deţinut această funcţie şi în mandatul 2004-2008, când Consiliul Judeţean Prahova era condus de finul său, Florin Anghel, trimis şi el în judecată, în alt dosar, de procurorii anticorupţie.

Citește și: Radu Ionescu, vicepreședintele CJ Prahova, a fost adus la DNA (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here