Viceprimarul unei localități din județul Iași a fost înjunghiat în burtă de un tânăr de 21 de ani. Agresorul s-ar fi luat de fiica edilului, la magazinul din curtea acestuia. 

Viceprimarul comunei Lungani, Mihai Târziu, este fost polițist. Presupusul agresor este cercetat în libertate pentru lovire sau alte violențe.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Iași, altercația a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în satul Goești, din comuna Lungani.

 

Primarul comunei Lungani, Ioan Corobuță, a declarat, pentru MEDIAFAX, că victima urmează să fie externată.

”A fost înjunghiat. Am vorbit cu el la spital. A fost înjunghiat de către un băiat. În ziua de Bobotează, la noi în Lungani, în satul Goești, ies toți afară, în centru, unde e școala, cu cerbul, cu capra, cu urs, cu obiceiurile ca în seara de Revelion. Am fost și eu atunci, cu domnul viceprimar, am primit cerbul, capra, în căminul cultural, din satul Goești, după care eu am plecat la mine acasă, domnul viceprimar la dânsul. Am înțeles că el are un băruleț, un magazin, în curte, am înțeles că s-ar fi dus acolo băiatul acesta, la o bere. M-a sunat atunci că a fost înjunghiat de un băiat, că l-a tăiat cu cuțitul la burtă. Mi-a zis că s-ar fi luat de fiica sa și l-a tăiat cu cuțitul”, a spus Ioan Corobuță, primarul comunei Lungani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here