De ceva vreme la nivelul primăriei Ploiești se vorbește de schimbarea organigramei, lucru pe care primarul Adrian Dobre l-a confirmat pentru ziarul nostru atunci când a declarat că în noua organigramă sunt cuprinse noi poziții de manageri publici.

Citește și În Primăria Ploiești ar putea fi angajați doi manageri publici! Ce atribuții ar avea aceștia

Viceprimarul Cristian Ganea se arată nemulțumit de schimbările care se doresc a fi aduse. Acesta spune că organigrama actuală ar fi bună în forma actuală dacă oamenii ar începe să își facă treaba. Viceprimarul se mai arată nemulțumit de faptul că actuala conducere a primăriei Ploiești a adus oameni în funcții iar după aceea i-a îndepărtat, două exemple în acest sens fiind Anabelle Măntoiu și Bogdan Nica. Edilul spune că lumea nu știe ce să mai creadă, la un moment dat aceștia erau buni pe funcțiile pe care le ocupau, iar după aceea nu au mai fost buni. Totodată Cristian Ganea mai reclamă că nu există comunicare între actuala conducere a primăriei Ploiești și directorii instituțiilor și societăților din subordinea Consiliului Local.

“Toată primăria este într-o alergătură continuă cu organigrama. Din punctul meu de vedere organigrama este bună așa cum este. Problema o reprezintă oamenii care ocupă anumite posturi, mai ales cei nou veniți. Mă refer la absolut toți oamenii noi veniți, pe unii i-a adus și acum vrea să îi dea afară. Când a greșit? Când i-a adus sau când i-a dat afară? Gen Herția, gen Anabelle, Bogdan Nica, au fost oameni care au fost aduși de către noua conducere și tot noua conducere îi vrea acum aruncați de colo-colo. Organigrama este bine să rămână așa cum este dar să înceapă oamenii să muncească. Prin noua organigramă, pe care încă nu am văzut-o, dar care se bănuie, vor să mai aducă încă doi manageri ai orașului, vor să unească o parte din Patrimoniu cu Urbanism, încă nu s-a discutat la nivel oficial. Părerea mea este ca organigrama să rămână așa cum este și să punem oamenii să muncească și să încercăm să facem ședințe săptămânale cu directorii de direcții și subunități cum se făcea odinioară. Cel puțin așa făceam eu, în fiecare marți în sala de ședințe erau toți directorii și ne spuneam ce aveam de spus. Acum nu mai există acest dialog”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here