După ce primarul Adrian Dobre a acuzat că lucrările care se fac la zona pietonală nu sunt executate corespunzător și s-a fotografiat în timp ce le verifica cu un boloboc, viceprimarul Cristian Ganea a acuzat că bolobocul era spart.

“Incompetenţa primarului Dobre atinge cote alarmante!

Pornit prin oraş în campanie electorală, din dorinţa de a impresiona partidul să-l mai lase o dată să se joace de-a primăria, #Dobre dovedeşte încă o dată că este complet rupt de realitate.

Aşa se face că a convocat directorii din primărie să verifice lucrările de reparaţii pe pasajul pietonal din centru. Acest control nu se putea face fără fotograful personal care a surprins momentul şi primarul s-a lăudat pe Facebook cu marele control. 

Adevărul e că pozele sunt foarte mişto, dar doar pentru propagandă. Păcat că Dobre nu a postat și faptul că bolobocul pe care îl ţine ţanţoş în mână este spart şi nu are bula de control. Muncitorii l-au avertizat că bolobocul e stricat, dar pentru Dobre asta nu contează. Arată mişto cu el în mână şi se poate preface că dă indicaţii preţioase.

Domnule primar, bolobocul are un lichid de obicei de culoare galbenă, care la rândul lui are o bulă de aer. Când bula se poziţionează pe mijloc, înseamnă că suprafaţa este dreaptă. Dacă bolobocul era spart si nu mai avea lichid, suntem curioşi ce aţi măsurat dumneavoastră? Măsurătoarea “la ochi” se face altfel. Vă propun ca, data viitoare când vreţi să mai faceţi poze pentru campanie, să încercaţi şi metoda măsuratului cu aţă. Poate asta vă iese.

Așa cum spuneam, incompetenţa atinge cote alarmante, gheață la mal!”, a postat viceprimarul Cristian Ganea pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Faptul; ca lucrarile pe domeniul public sint facute de mintuiala este o realitate ; tot o realitate este si faptul ca a inceput campania electorala . Si un adevar ; nu primarul trebuie sa verifice asa ceva .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here