Scandal fără precedent! Viceprimarul Cristian Ganea rupe tăcerea și dă lucrurile pe față cu privire la tensiunile acumulate la nivelul Primăriei Ploiești! După ce mai multe “voci” susțineau că municipiul este condus în realitate de city managerul Teodora Marin, în locul primarului ales Adrian Dobre, Ganea a postat astăzi un mesaj pe Facebook prin care acuză public mai multe nereguli din primăria și spune că “primarul Ploieștiului este o femeie – Teodora Marin”. Viceprimarul mai spune că s-a ajuns atât de departe, încât mai mulți angajați ai primăriei au demisionat din cauza “atitudinii de stăpân pe plantație” a Teodorei Marin. În plus, Ganea acuză lipsa de reacție a primarului Dobre și-i solicită acestuia să sesizeze Comisia de Disciplină în cazul city managerului. “Poate și dânsul se teme de Teodora Marin și se comportă ca un subaltern obedient, chiar dacă city managerul este în subordinea dumnealui.”, mai scrie viceprimarul Cristian Ganea.

Iată mesajul lui Cristian Ganea:

“PLOIEŞTENII AU FOST ÎNŞELAŢI
PRIMARUL PLOIESTIULUI ESTE… O FEMEIE – TEODORA MARIN

​​Ieri, 7 februarie 2017, am fost martorul uneia dintre cele mai grotești scene, ca s-o numesc așa, de când lucrez în administrația locală.
​​În timpul unei discuții pe tema bugetelor la care participam alături de celălalt viceprimar, George Pană, domnul Adrian Dobre și city managerul Teodora Marin, discuția a ajuns până în punctul în care, din bun simț față de participanți, m-am ridicat și am plecat. Concret, în cel mai mârșav mod cu putință, doamna Teodora Marin s-a victimizat precizând că este supusă la tot felul de presiuni venite din partea mea și a menționat apăsat în timpul discuției că și eu pun presiune pe dânsa cu un scop ascuns, de a o forța să accepte la plată facturile unei societăți comerciale. Vă mărturisesc sincer că atât eu, cât și celălalt viceprimar, ne-am blocat. Domnul Dobre nu a avut nici cea mai mică inițiativă în a o pondera pe doamna city manager, nu mai spun să o oprească, acționând exact ca un complice.
​​Nu este pentru prima dată când aud în Primărie că doamna city manager are un comportament deviant. Am primit mai multe reclamații verbale, dar și demisii ale unor colegi din primărie, care pur și simplu nu mai suporta înjosirile, jignirile și atitudinea de “stăpân pe plantație”, incalificabilă în primul rând pentru o doamnă, și mai apoi ca un funcționar public aflat la conducerea orașului Ploiești.
​​Am crezut până ieri că aceste derapaje sunt izolate, niște greșeli bazate pe stresul specific serviciului.
​​Pe 6 februarie, doamna Teodora Marin a avut o altă ieșire necontrolată la adresa doamnei Alina Farcaș: “Nu vorbesc cu tine fără să îți pun fiola”. Aceste vorbe aruncate cu așa răutate unei colege, doar pentru că nu dă dovadă de obediență, m-au lăsat mut. Nu poți să tratezi oamenii din primărie ca pe niște cârpe, doar pentru că ai putere și ocupi o funcție de conducere.
​​M-a surprins neplăcut și lipsa de reacție a domnului Dobre. Poate și dânsul se teme de Teodora Marin și se comportă ca un subaltern obedient, chiar dacă city managerul este în subordinea dumnealui.
​​Îi solicit domnului Dobre măcar acum să ia măsurile necesare. Îi solicit de asemenea să sesizeze Comisia de Disciplină pentru jignirile aduse de doamna Teodora Marin doamnei Alina Farcaș în ziua de 6 februarie. Vă solicit acest lucru și în numele angajaților din Primărie care au venit la mine și la domnul viceprimar Pană cu demisiile, din cauza comportamentului doamnei Teodora Marin.
​​Îi solicit doamnei Teodora Marin să își ceară scuze public de la angajații primăriei pe care i-a jignit în mod repetat, și să își prezinte demisia din funcția pe care o deține.
​​Oamenii din administrația locală nu sunt sclavi și, cu siguranță, cei cu funcții de conducere nu sunt stăpâni. În cazul în care dumneavoastră, domnule Dobre, vă doriți această situație tensionată, ignorați comunicatul meu de presă și fiți complicele comportamentelor lipsite de bun simț.

​08.02.2017 ​​​​​Viceprimarul Municipiului Ploiești
​​​​​​​ Ganea Cristian Mihai”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here