Viceprimarul Cristian Ganea propune ca toate serviciile primăriei să fie disponibile online, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la sediul instituției, cu atât mai mult cu cât în contextul coronavirusului este recomandat ca oamenii să evite să iasă din locuințe. Ideea unui “birou unic” nu este nouă în primăria Ploiești, iar Ganea spune că a venit momentul să fie implementată, sub forma unui serviciu online.

“De foarte mult timp ne chinuim să înființăm acel birou unic, la parterul instituției, dar acum cred că cel mai bine ar fi să oferim un astfel de serviciu online, prin care oamenii să poată beneficia de toate serviciile de la nivelul primăriei Ploiești. Ar trebui să luăm exemplu primăria Sectorului 3, unde se întâmplă deja acest lucru. Nu trebuie să inventăm apa caldă și roata, trebuie doar să ne adaptăm situației.”, a declarat pentru ziarul Incomod viceprimarul Cristian Ganea.

Totodată, viceprimarul Ganea propune ca și ședințele de Consiliu Local și ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență să fie ținute online, prin videoconferință, pe timpul stării de urgență, pentru a limita deplasările participanților la aceste ședințe.

“Se pot face videoconferințe, inclusiv pentru Comitetul Local pentru Situații de Urgență și pentru Consiliul Local, așa cum se fac ședințe cu Prefecturile din țară, așa cum face inclusiv prim-ministrul Ludovic Orban. Acum nu mai contează politica, ci siguranța oamenilor, sănătatea părinților și a copiilor noștri. Ar trebui să evităm deplasările pe cât posibil”, a mai declarat Cristian Ganea pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here