Cristian Ganea

Viceprimarul Cristian Ganea a prezentat luni lista cu obiectivele de investiţii pentru anul 2020 pe care le va propune spre finanțare sau pentru care municipalitatea este pe cale să obțină finanțare.

Astfel, pe lângă proiectele anunțate de primarul Adrian Dobre (vezi aici), Ganea a anunțat că sunt şanse ca în acest an să fie finanțat proiectul privind construirea unui bazinul de înot, în spatele Hipodromului.

Totodată, viceprimarul Ploieștiului a anunțat că va solicita ca o parte din bugetul de investiții să meargă către reabilitarea sălilor şi terenurilor de sport din cadrul unităţilor de învăţământ şi în asfaltări.

” Sunt mândru că proiectele mele au fost preluate și de domul primar Adrian Dobre.  Un alt obiectiv de investiții este construirea unui bazin olimpic. Am avut discuţii anul trecut ca el să fie realizat prin CNI. Între timp, s-a schimbat guvernarea, s-a schimbat, automat, şi ministrul Dezvoltării, dar sper în continuare ca acest obiectiv să primească finanţare. Tot în această zonă vrem să oferim în acest an peste 100 de loturi de case, incluse deja în planul urbanistic realizat. De asemenea, în doresc ca, prin Direcţia Tehnic-Investiţii, să avem un program de reparare a sălilor de sport de la unităţile de învăţământ. Un alt obiectiv pentru 2020 este înfiinţarea a două sau trei terenuri de fotbal, în funcţie de spaţiul disponibil, pe strada Minerva, în zona şcolilor existente aici”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

1 COMENTARIU

  1. ,,Sunt mindru ca proiectele mele ” exprimare de politician grobian.
    Nu este ceva al tau mai insignifiantule . Totul in spatiul public este pentru cetatean si din banii cetateanului . Iar proiectele trebuie sa fie acelea pe care le doreste majoritatea cetatenilor . Nu este important ce vrei tu sau dobre pentru Ploiesti . Ce vrei tu poate face referire numai la tine acasa . In spatiul public al municipiului trebuie sa existe numai ceea ce isi doresc ploiesteni . Secaturi ordinare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here