fbpx
luni, mai 29, 2023

Viceprimarul Raul Petrescu a primit noi atribuții. Ce așteptări are de la administrația ploieșteană

Citește Și

- Advertisement -

raulDupă ce Iulian Teodorescu a preluat atribuțiile primarului, viceprimarul Raul Petrescu a primit mai multe îndatoriri. Pe lângă Direcțiile de care s-a ocupat până în prezent, acum va mai avea grijă și de alte instituții din subordinea primăriei Ploiești.

„Am preluat în plus Serviciul Public de Finanțe Locale, Serviciul de Gospodărire Urbană, Casa de Cultură I.L. Caragiale, Filarmonica Paul Constantinescu, Teatrul Toma Caragiu, Spitalul de Pediatrie, Spitalul Municipal și Direcția Relații Internaționale”, a declarat Raul Petrescu pentru Incomod.

- Advertisement -

Noua provocare nu-l sperie deloc pe edil, din contră, acesta plănuiește ca în viitorul apropiat să poarte discuții cu reprezentanții tuturor direcțiilor preluate.

„Sunt în total 13 Direcții, alături de cele vechi. Voi avea discuții cu conducerea celor șapte Direcții noi. Nu am nicio emoție, sunt încrezător că poate fi asigurat un management coerent și profesional. Vreau să văd care sunt așteptările angajațiilor, alături de ei și de conducere voi trasa obiective îndrăznețe, care să respecte și așteptările cetățenilor. Clar este un plus de responsabilizare în ceea ce mă privește. Ne vom concentra exclusiv pe administrație, vom lăsa scandalurile sau cancan-urile politice deoparte”, a adăugat Raul Petrescu.

Reamintim faptul că vicele Iulian Teodorescu a preluat atribuțiile primarului după ce Iulian Bădescu a demisionat din funcție, săptămâna trecută. Ca urmare a acestui fapt, Raul Petrescu a preluat și patrimoniul lui Teodorescu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta