raul

raulDupă trei ani de mandat la conducerea Primăriei Ploiești, viceprimarul Raul Petrescu a organizat o conferință de presă pentru a-și prezenta raportul de activitate. Pe parcursul celor trei ani, edilul a inițiat aproximativ 120 de proiecte de Hotărâre, majoritatea dintre ele având caracter social. 

A avut multiple întâlniri cu ambasadori și investitori străini în vederea încheierii unor parteneriate de investiție în municipiu și a pus mare accent pe dezvoltarea culturii. 

Printre problemele remarcabile pe care le-a rezolvat se numără și greva polițiștiilor locali, din primăvara acestui an (detalii aici), dar și cea a deplasării suporterilor ploieșteni la meciul din Cupa României, dintre Petrolul Ploiești și Steaua București.

Raul Petrescu s-a evidențiat ca fiind unul dintre edilii cei mai deschiși către cetățeni, primind zilnic în audiență aproximativ cinci persoane, uneori și în afara orelor de program.

“Ușa mea este permanent deschisă, iar cetățenii pot veni zilnic în programul de lucru, chiar și după. Adesea mă întâlnesc cu aceștia și după orele de lucru”, a explicat viceprimarul.

Din punct de vedere al audiențelor, Petrescu a inovat la acest capitol, ținând audiențe chiar și pe Facebook, pe pagina sa oficială. Metoda a avut priză cu precădere în rândul tinerilor, iar până în prezent aproximativ 500 de persoane s-au consultat cu vicele pe rețeaua de socializare, în diverse probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here